| Her Girdiğinizde Yazın. | |
|
+35Deirdré Alkema Emeri Spring McStochun Flore L. Bouveir Zoe Allison Alessandra Laurel Annamarie Snowdrop Valerie Diamante Paul Carter Lorién Anastasia Leontyne Lupita Leontyne Imogen Juanisha Hell Moreau Harmonia Helios Sierra Forland Lexlander Bernard Lapiere Ephlenom Voiac Rolydbone Delancey Blackbourne Secthore R. McWeis Audrey Jade Shaw I.R. Cloud Caoilfhionn William M. Wayle Satellite Morgan A. Carmen Dolores Scarlett Demon Weronia Kylie Nymphel G. Lúthien Quellina M.Sona McDiable Patrick W. Rock Raven Orlov Lecartus A. Vlamen Lachesis Paparizou Cassidy Laurel Artemis Voule Persephone 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Persephone Nigra
Karakter Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Persephone.
| Konu: Her Girdiğinizde Yazın. Perş. Mart 03, 2011 4:48 pm | |
| - Alıntı :
- Ne düşünüyorsun? :
Ne hissediyorsun? : Ne dinliyorsun? : Kiminle konuşuyorsun? : Ne yiyor ne içiyorsun? : Kaç saattir nettesin? : Günün sözü ne? : Netten sonra ne yapacaksın? :
Ne düşünüyorsun? : Bir şey düşünmediğimi farkettim. *-* Çünkü buraya ne yazacağımı düşündüm bir an için. Ne hissediyorsun? : Karımda bir ağırı. Ne dinliyorsun? : Snow Petrol olduğu kesin, ama şarkının adını hatırlayamadım. Bakmaya üşeniyorum *-* sükunetimi bozmayın! Kiminle konuşuyorsun? : Kendimle, arada anneme bağırıyorum. Ne yiyor ne içiyorsun? : Muz; yerli muzların tadı yok ya >_> Kaç saattir nettesin? : 1.25'ten beri Günün sözü ne? : Kıhkıhkıh! Netten sonra ne yapacaksın? : Açlık; okumaya devam *-* | |
|
| |
Artemis Voule Flos Cafe Çalışanı
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 25/02/11 Gerçek Yaş : 33
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Cuma Mart 04, 2011 7:29 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: Lejant yazmak çok zor u.u Ne hissediyorsun?: Mal gibi hissediyorum. Ne dinliyorsun?: Avril-what the hell Kiminle konuşuyorsun?: İzem, berkay Ne yiyor ne içiyorsun?: Sakız çiğniyorum O.o Kaç saattir nettesin?: yarım saat filan heralde Günün sözü ne? : 5 saat dersten sonra ''A cumhuriyetin 98. yılıymış. 2 yıl sonra 100. yıl olcak'' dedim. Evet, biliyorum malın tekiyim. u.u Netten sonra ne yapacaksın? : uyuyacağım
| |
|
| |
Cassidy Laurel 6. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18. Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaş : 28 Lakap : Cass.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Cuma Mart 04, 2011 10:51 pm | |
| Ne düşünüyorsun? :: Pazar günü nereye gitsem? Nasıl hissediyorsun? :: Sıkılmış. Ne dinliyorsun? :: Zaman bırakma bizi, gripin. Kiminle konuşuyorsun? :: Dilhan desem tanır mısınız? Ne yiyor ne içiyorsun? :: Balık yedim az önce, su içtim. Kaç saattir nettesin? :: Üçten beri. Çok mu fazla olmuş ne? Günün sözü ne? :: Nutella Ceo'sundan açıklama: "Türkiye'de aman aman bir pazarımız yok, herkesin dilinde Nutella var ama, BİM'in Çokomel'i bizden çok satıyor. Netten sonra ne yapacaksın? :: Kitap okuyabilirim ya da uyurum.
| |
|
| |
Lachesis Paparizou 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Letje. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Lach.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Paz Mart 06, 2011 7:44 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: Yarın nasıl olacak? Ne hissediyorsun?: Hiç, ciddi anlamda. Ne dinliyorsun?: Pink Floyd - Another Brick in the Wall. Kiminle konuşuyorsun?: Grup msndeyim ki. Ne yiyor ne içiyorsun?: Kokoreç, midye, bira. Kaç saattir nettesin?: 2'den beri. Günün sözü ne?: Hızlı yaşa, genç öl, cesedin yakışıklı olsun. sdfgjkh Netten sonra ne yapacaksın?: Uyurum herhalde. | |
|
| |
Lecartus A. Vlamen Rütbesini Almamış Üye
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Paz Mart 06, 2011 9:59 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Rpgyi toptan bırakıp gitsem mi filan. Ne hissediyorsun? : Kötü lan, yapıcak bir sürü işim var. Ne dinliyorsun? : Muse - Uprising Kiminle konuşuyorsun? : Tolgayla filan. Ne yiyor ne içiyorsun? : hiçbişi. Kaç saattir nettesin? : 8 saat olmuş olabiler. Günün sözü ne? : yok olum günün sözü, çok saçma bişi valla. Netten sonra ne yapacaksın? : Matematik testlerimi mesela. | |
|
| |
Persephone Nigra
Karakter Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Persephone.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Paz Mart 06, 2011 10:13 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Dugio, uyku düzenini bir yola soksanda kurgularımızı kesinleştirsek. Valla ha gwen dost olmaktan vazcaycak. Ya dosttan ağlamıyorum da hani kurgu iyiydi, süper jess kızı kurtarır... Hahah, açılın uleenn! Ne hissediyorsun? : Gözlerim acıyor, yaw illa hergün bir yanım ağırımak mı zorunda!? Ne dinliyorsun? : TV. Kiminle konuşuyorsun? : Irmak ve Gülsen ile pmleşiyorum. Ne yiyor ne içiyorsun? : Yeşil elma... Kaç saattir nettesin? : 11.37'den beridir. Günün sözü ne? : Naptın müdür? Netten sonra ne yapacaksın? : Sıcak bir duş ve ardından soğuk bir yatak *-* | |
|
| |
Raven Orlov 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci & Moderatör
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Mart 07, 2011 6:11 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: Yarın okulda neler olacak? Ne hissediyorsun?: Rahatlamış gibi. Ne dinliyorsun?: Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun?: Asena ve Ateş via telefon. Ne yiyor ne içiyorsun?: Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin?: On dakika gibi. Günün sözü ne?: Eve gelen arkadaşla Raven'ın zaman yeteneği hakkında konuşurken sarf edilen 'E biri bana saldırdığında ben bir dakika görüşüm geliyor mu diyeceğim?' sorusudur herhalde. Netten sonra ne yapacaksın?: Ders. | |
|
| |
Patrick W. Rock Auctoria | Foto Muhabir
Karakter Yaşı : 23 Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/03/11 Gerçek Yaş : 31
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Çarş. Mart 09, 2011 10:02 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Takım yaptım! ^^ Ne hissediyorsun? : Mutluyum lan, daha ne olsun! >_> anita'yı da yazaydım daha iyi olacaktım, ama geç oldu. O rp çok uzun olacak 12'ye kadar burda durursam yarın okula geç kalcam. Osi, bile uyandıramaz beni yoksa xD Ne dinliyorsun? : Snow'un Red Hot Chili Peppers şarkısını mırıldanıyorum. Eski parçaları seviyorum ya! Ben yanlış yıllarda doğmuşum. Beatles, REM, eagles vb. benim zamanımda olmalıydı. İspanyol paça benim zamanım ilk defa moda olmalıydı. Saçlarımı uzatıp barış iyareti yaparak otostop çekmek (hipi; dünya ne güzel, herkes kardeş!)benim zamanımda -güvenli- olmalıydı. Star Wars'ın bölümleri benim zamanımda yeni olmalıydı. Dışın dışın, geber pislik! Yeah! Kafayı buldum yine, yeah! İşte bunun için ben aşkta 1-o'ım >_> maykate deyba! xD Bir yıl sonra Tr bir hiç oh ne ala! Kiminle konuşuyorsun? : Kendimle,,,, Ne yiyor ne içiyorsun? : Annemin deyişiyle, Fişne suyu! Kaç saattir nettesin? : Bilmiyorum. Günün sözü ne? : Tam ortasındayım, yağmurun. Karın soğuğun ortasındayım. -Dışarda da kar yağıyor aynı zamanda- Netten sonra ne yapacaksın? : Sıcak duş ve soğuk yatak *-* | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. C.tesi Mart 12, 2011 3:31 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Arkadaş aklındaki o şeyi yapmasın sakın Ne hissediyorsun? : Bilmem neşeliyim ya normal halim yani ha temizlik olmayaydı daha iyi olurdu da neyse Ne dinliyorsun? : Fan sesi v,v müzik açmaya üşeniyorum Kiminle konuşuyorsun? : Eski gitar kursundan bir arkadaşla v,v ve tabi zirveyle ^^ Kaç saattir nettesin? : ettooo...sanırım bi 10 dk falan oldu :/ Günün sözü ne? : temizlik sıkıcıdır v,v Netten sonra ne yapacaksın? : temizlik =.= | |
|
| |
G. Lúthien Quellina Lucens Akademisi Doktoru
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : Yok ama istiyorum :D pm filan atın :D Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 24/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Salı Mart 22, 2011 7:49 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Lanet olasıca Canan'ı yarın nasıl sinir etsem? Ne hissediyorsun? : Sinir!! Ne dinliyorsun? : TDG- Let's Start Riot Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Su içiiyorum. Kaç saattir nettesin? : 5-10dk Günün sözü ne? : Allah belanı versin Canan! Ben seni nasıl rezil edeceğimi biliyorum! Netten sonra ne yapacaksın? : Cananın verdiği ödevleri yapmam gerek ama yırtıp atmayı düşünüyorum | |
|
| |
Weronia Kylie Nymphel Kan Kullanımı Ve Sihir Profesörü
Karakter Yaşı : 82. Yaşlandık be annem... Rp Partneri : Bağlı olduğu kimse yok. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 01/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Çarş. Mart 30, 2011 6:07 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Bize biraz daha üye lazım üye asdasf. Ne hissediyorsun? : Hömm, yazılım var yarın mattan. Nasıl hissdeyim istersin? Ne dinliyorsun? : BAD INFLUENCE ♥ P!NK - ayıq ol panpa. Kiminle konuşuyorsun? : grup msn olsun, ikizim olsun falan. Ne yiyor ne içiyorsun? : ayran. sadaf. o kadar çekti ki canım bi anda. Kaç saattir nettesin? : bi uçuk olmuş lan u.u Günün sözü ne? : bunu deniz bile bilir u.u asdsaf bunu hiçbiriniz anlamazsınız 11/E den başka sadsaf. Netten sonra ne yapacaksın? : Test falan çözerim gibi. yazılı malum. | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| |
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Salı Nis. 05, 2011 10:13 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Üsttekinden copy-paste yaptım da biraz asdsadfsa Ne hissediyorsun? : Öhö, artık iyiyim. Gerçi her yerim ağrıyor, of aman. Ne dinliyorsun? : Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante Kiminle konuşuyorsun? : İkizimle, bir de senseim ile. Meru-chan'ım ile de mesajlaşıyoruz <3 Ne yiyor ne içiyorsun? : Çay içiyordum, bitti. Kaç saattir nettesin? : Eve geldiğimden beri işte, öf. Günün sözü ne? : YAOİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ~~<3 Netten sonra ne yapacaksın? : Asdfsasd naaşımı kaldırırlar herhalde, ben bir şey yapmam <3
| |
|
| |
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| |
| |
Satellite Morgan 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : On yedi. Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 07/04/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Sat, Lite, Satel.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Nis. 11, 2011 8:46 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Benim yarın sınavım vardıı. Ne hissediyorsun? : Sorumsuzluk. *.* Ne dinliyorsun? : Kasa sesini. Kiminle konuşuyorsun? : Kendi kendime. Ne yiyor ne içiyorsun? : Kitkaat. Kaç saattir nettesin? : Çok oldu ya, dörtten beri. :S Günün sözü ne? : Oğlum sen gerizekalı mısın, al o kitabı yerden. Netten sonra ne yapacaksın? : Ödev tabi, bırakabilirsem. | |
|
| |
Lachesis Paparizou 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Letje. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Lach.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Nis. 11, 2011 10:48 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: Buraya ne yazacağımı. Ne hissediyorsun?: Yine hiç. Boşum. Ne dinliyorsun?: Abi dinlemiyorum; ama dilime dolandı: Soranlara unuttum diyoğğğrum adı neydi hatırlamıyoğruuum ben artık seeevmiyoğruuum, YALAAAN!1!1! Kiminle konuşuyorsun?: Alper, Elif. Ne yiyor ne içiyorsun?: Hiç. Kaç saattir nettesin?: 5'ten beri. Günün sözü ne?: Don't be careless, just care less. Netten sonra ne yapacaksın?: Uyku. | |
|
| |
William M. Wayle Alba
Karakter Yaşı : ~ Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 16/04/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. C.tesi Nis. 16, 2011 1:17 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: Ödev var mıydı acep? Ne hissediyorsun?: Gerginim. Ne dinliyorsun?: Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Ne yiyor ne içiyorsun?: Kahvaltıdan sonra çay. Kaç saattir nettesin?: 2 veya 3. Günün sözü ne?: Korkunç bir gün seni bekliyor. Netten sonra ne yapacaksın?: Dersaneye gideceğim. | |
|
| |
I.R. Cloud Caoilfhionn Prens
Karakter Yaşı : 864 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 14/04/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Paz Nis. 17, 2011 12:50 am | |
| Ne düşünüyorsun? : Hayat yorucu beyler, dağılın. Ne hissediyorsun? : Dağınık sanki. Ne dinliyorsun? : El Tango De Roxanne Kiminle konuşuyorsun? : Kıvıl. bi de gülsen. Ne yiyor ne içiyorsun? : sakız yiyorum. Kaç saattir nettesin? : beş falan. Günün sözü ne? : yok günün sözü falan. mal bi gündü bugün. Netten sonra ne yapacaksın? : Uyusam iyi olur sanki. | |
|
| |
Audrey Jade Shaw Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : Çok Rp Partneri : Lexlander Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 07/11/10 Gerçek Yaş : 32
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Nis. 18, 2011 10:22 am | |
| Ne düşünüyorsun? : Bu Oliver'ın oynadığı bir dizi de varmış, yani dizimsi bişiy her bölüm 3-4 dakika lan. Amma da abuk, kötü ya. Bu çocuğa doğru dürüst film teklif etsinler de bizde izleyelim. Aslında Türk dizilerindeki yabancı kontenjanına girse bile olur, katlanırız lan aşırı dramlara. Önemli olan gif yapacak malzeme çıksın. Ama dizi harbi kötü be. Ne hissediyorsun? : Uykusuzum çok. Böyle bir dengesizlik var o yüzden çözemiyorum. Ne dinliyorsun? : Haber izliyorum, Kurt Cobain hakkında. O değilde adamın 40 yaşındaki halini yapmışlar, gıdığı var lan. Sinirlendim bak şimdi. Şimdi Röportajına geçtim. Rahatlığa bak ya... Ah, ah Kurt. Kiminle konuşuyorsun? : Bu saatte herkes okuldaymış meğersem. Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Kaç saattir nettesin? : İki filan? Günün sözü ne? : "If you think that you're strong enough/If you think you belong enough/Nice Dream" Netten sonra ne yapacaksın? : Sonrası ders filan da öncesinde rpleri tamamlasam var ya, çok güzel olacak hissediyorum. xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Nis. 18, 2011 5:18 pm | |
| Ne düşünüyorsun? :Özlediğim birini... Ne hissediyorsun? : Özlem çekiyorum Ne dinliyorsun? : Super Junior-M _ Super Girl Kiminle konuşuyorsun? : Kardeşimle nette kimse yok Ne yiyor ne içiyorsun? : su xD Kaç saattir nettesin? : en fazla 15 dk Günün sözü ne? :Kardeşinin yazılısı olduğu gün evden kaçmalısın.... Netten sonra ne yapacaksın? : Uyucam
En son Scarlett Demon tarafından Ptsi Nis. 25, 2011 11:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Raven Orlov 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci & Moderatör
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Çarş. Nis. 20, 2011 8:39 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Annem iyiki doğmuuş. Ne hissediyorsun? : Mutlu. Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun? : Mert, Fisun ve gereksiz bir iki kişi. Ne yiyor ne içiyorsun? : Salata yiyorum. Kaç saattir nettesin? : Daha yeni girdim ama ondan öncesinde... Bilemedim. Günün sözü ne? : İyiki doğdun anneee. Netten sonra ne yapacaksın? : İleriye dönük planlar yapmıyorum. Zaman gösterecek.
| |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Perş. Nis. 21, 2011 4:00 pm | |
| Ne düşünüyorsun? : Sonohara *-* Ne hissediyorsun? : Hoş. Ne dinliyorsun? : Şarkı? Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : En son mısır gevreği yedim. Kaç saattir nettesin? : Okuldan yeni geldim lan. Günün sözü ne? : "Uragiri no yuuyake ya..... *-*" Netten sonra ne yapacaksın? : Uyurum bence. | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Paz Nis. 24, 2011 9:05 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: AY ÇOK GARİP Bİ ŞEYLER YAPTIM OHA O.O Ne hissediyorsun?: Sinirli hissediyorum >.> Ne dinliyorsun?: 118 33, 33, 33...*-* Kiminle konuşuyorsun?: Kimse ile. Ne yiyor ne içiyorsun?: En son erik yedim, şimdi bir şey yemiyorum işte, öyle. Kaç saattir nettesin?: On, on beş dakikadır falan belki. Günün sözü ne?: Kedicanınısenin. Netten sonra ne yapacaksın?: Coğrafya çalışıcam tabiisi, sonra yine nete giricem U.U | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Nis. 25, 2011 11:26 pm | |
| Ne düşünüyorsun? :Lanet olsun... Ne hissediyorsun? : kesinlikle berbat Ne dinliyorsun? : Super Junior-M _ Super Girl Kiminle konuşuyorsun? : Kardeşimle nette kimse yok Ne yiyor ne içiyorsun? : su xD Kaç saattir nettesin? : en fazla 15 dk Günün sözü ne? :Kardeşinin yazılısı olduğu gün evden kaçmalısın + dikkatsizliğin bedeli bazen ağır olabilir Netten sonra ne yapacaksın? : Uyucam | |
|
| |
Delancey Blackbourne 6. Sınıf | Alba Öğrenci
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın. Ptsi Nis. 25, 2011 11:41 pm | |
| Ne düşünüyorsun? Cuma mat yazılısı var, dönemin başından beri çalışmadım amk Ne hissediyorsun? Heyecan, uykum var falan Ne dinliyorsun? Moonspell - Mare Nostrum Kiminle konuşuyorsun? Tolgacan, Eliscan, Melcan Ne yiyor ne içiyorsun? Masada 500 g'lık komacan çilekli yoğurt var ama yemiyorum Kaç saattir nettesin? Çok Günün sözü ne? Benim günümün bi tanecik mi sözü olur allasen Netten sonra ne yapacaksın? Duş, uyku, duş ve uyku arası biraz takılma | |
|
| |
| Her Girdiğinizde Yazın. | |
|