| X`e Mektuplar | |
|
+10Hysteria B. Annamarie Snowdrop Lorién Anastasia Leontyne Lexlander Valerie Diamante Delancey Blackbourne Harmonia Helios Hell Moreau Patrick W. Rock Persephone 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Persephone Nigra
Karakter Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Persephone.
| Konu: X`e Mektuplar Ptsi Mart 07, 2011 6:11 pm | |
| - Valentina demiş ki:
- Vazgeçilmez konumu açmayı unutmuşum.
X' onunla karşılaştım ve bana "Ben hâlâ seni unutamazken, bir selamını bile benden esigeyebiliyorsun."dedi ve ben ağızımı açamazken o gülümsedi. "Hiç değişmemişsin."dedi, yüzüm yanıyordu bu sırada. Sanırım kızarmıştım yine... Yasak elmaydı, o. Silmiştim ben onu. Yok olmuştu hayatımdan, eskisi kadar mutluydum. Muhtaç değildim ki ona. Taa ki bugüne dek. Burada kalıcı değilim ki ben. Bir sene için her şeyi göze alabilecek kadar aptal cesaretim yok benim. Yalnızca bir daha karşılaşmamalı, sadece bir daha görüşmemeli... Bir daha düşünmemeli... | |
|
| |
Patrick W. Rock Auctoria | Foto Muhabir
Karakter Yaşı : 23 Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 09/03/11 Gerçek Yaş : 31
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Perş. Mart 17, 2011 1:46 pm | |
| X" vallahi şimdi Rick moduna girip yazıyorum rp'yi. ^^" | |
|
| |
Hell Moreau Gitarist & Fotoğrafçı
Karakter Yaşı : &19. Rp Partneri : &Aranıyor. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: X`e Mektuplar C.tesi Mayıs 28, 2011 2:00 am | |
| X' Bugün seni tekrar hatırladım, ne çeşit bir müsibetsin anlayamadım. Aklımdan defolup gitsen, ne güzel olurdu biliyor musun? Herneyse, cehenneme git. | |
|
| |
Harmonia Helios 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 16. Rp Partneri : Aranıyor!. Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Har, Hera, H
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Salı Mayıs 31, 2011 7:18 pm | |
| X' Başımı ağırtmaya devam ediyorsun. Peşimi bırakıp gitsen mutlu olurum. | |
|
| |
Hell Moreau Gitarist & Fotoğrafçı
Karakter Yaşı : &19. Rp Partneri : &Aranıyor. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Cuma Haz. 03, 2011 5:40 pm | |
| Hahaha, X. Nasılda g*t oldun ama. Nasılda bıraktım seni ortada. Geber. =D | |
|
| |
Delancey Blackbourne 6. Sınıf | Alba Öğrenci
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Cuma Haz. 03, 2011 8:32 pm | |
| Selaaam X, Seni seviyorum. Ama gel gör ki hayat beni çok yoruyor be. Her şeyimi sana adayabildiğim, tüm vaktimi seninle geçirebildiğim, sorumluluklardan uzak bir hayat dilerdim. Üzgünüm. Tüm stresimi sende atabiliyorum bazen. Ne bazeni, sürekli. Sen de suçsuz sayılmazsın ama u.u | |
|
| |
Valerie Diamante 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 03/06/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Rie
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Ptsi Haz. 06, 2011 7:14 pm | |
| X, senden nefret ediyorum. Her seferinde bunu söylememe rağmen bunu biliyorsun; ama ne yazık ki bir icraatın yok bu konu da. Yine aynı laflar. Seni Seviyorum. Ama ben sevmiyorum! Artık hayatımdan çıkmanı istiyorum ve bir daha girmemeni. Bir kere yaptığımdan pişman oldum, ikinci defa olmayacak. Bunu anlaman için artık yapacağım bir şey kalmadı. Ve seni kendi haline bırakıyorum. Ne yaparsan yap! Sen sürekli mesaj atarken ben de sürekli cevap vermemeye devam edeceğim. | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Ptsi Haz. 06, 2011 7:16 pm | |
| Sevgili X, canım. Tweetlerin çokoş, zaten on iki bin küsür takipçiden bunu herkes anlar ama ben ayrı seviyorum. NEDEN BENİM O KADAR TAKİPÇİM YOK. Çok özeniyorum twitterdaki krallığına lan. Anne benim neden o kadar takipçim yok, neden tweetlerim o kadar güzel değil. Benim de püskevitim olsa. | |
|
| |
Delancey Blackbourne 6. Sınıf | Alba Öğrenci
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Salı Haz. 07, 2011 5:43 pm | |
| Sevgili X, ayıp sana. Ay cidden, hala neden inat ettiğimi anlamıyorum. Gerçi böyle daha iyi, en azından aklıma gelmediğinden dert etmem.
Sevgili Y, yapma artık şunu be. Lütfen. Söylerim de yani, pek fark etmez. Ama olmaz. Bu konuda hiçbir zaman iyi olmadım, o yüzden lütfen yapma. En azından bir kısmını kurtarabilirim hala. | |
|
| |
Valerie Diamante 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 03/06/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Rie
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Salı Haz. 07, 2011 10:39 pm | |
| X, msnmi çaldın diye seninle konuşup, düzeltmeni mi isteyeceğim sanıyordun? Aslında ben senin yaptığını bile düşünmedim. Neymiş efendim çok kızgınlıktan olmuşmuş. Özür dilermiş. Lan ne kızgınlığı bal gibi istediğin için ve tekrardan benimle konuşabilmek için yaptın! Artık sana ne desem boş. Tekrardan kendinden nefret etmeyi becerdin ya, harikasın! Artık gebersen bile umrumda olmazsın! Gerçi zaten olmuyodun. -Evet çok sert oldu ama artık geldiler!- | |
|
| |
Lorién Anastasia Leontyne Ressam
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 01/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Lóri, Ann, Anny, Anna, Lal, La. Öyle bişiler işte.
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Çarş. Haz. 08, 2011 4:55 pm | |
| Sevgili X, Olup olmadığın hakkında bir fikrim yok ama bir şeyler yazmak istiyorum ve senin kim olacağını seçmem gerekiyor. Arkadaşımmış gibi davranıyorsun ama bi icraatını görmedim arkadaş olarak. Kendimi kullan-at bardaklar gibi hissediyorum, haberin olsun. Ve ben böyle hissedince hiç iyi şeyler olmaz. Hiç hiç hem de... Daha fazla tersime gidersen, coğrafyan baya bir değişecek. K*ıçını kolla velet! | |
|
| |
Annamarie Snowdrop Müzisyen | Vokal
Karakter Yaşı : 21 # Ölmek için çok genç yani asalksl. Rp Partneri : Yoooğk . Benim püskevitim de yok Q.Q Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 06/06/11
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Cuma Haz. 10, 2011 3:59 am | |
| Sevgili X¹, Söylemek isterim ki -yüzüne söyleyemiyorum alınma diye- artık sana olan duygularımın -tamamen- yok olduğuna eminim. Hani sen şimdi değil geçen seneden beri çok değiştiğini söylemeyi bırak, benim için dünyanın en ideal sevgili modeli olmayı bana sunsan bile cevabım: hayır. Yani ben "Her seçiş bir vazgeçiştir." misali senden vazgeçtim. Ama bunu sakın geçen sene bana çektirdiklerinin bir intikam yemeği olarak düşünme. Bilirsin ben öyle soğuk intikamlarla karnımı doyuracak kadar adi değilim. Ben sadece seviyorum, körkütük, tutarsızca ve deli gibi... Geçen sene aynısını sana da hissettim ve hissettirmeye çalıştım; ama olmadı. İkimiz de bunu hak etmediğini ve kaderlerimizin birbirine bağlı olmadığını gördük. Şimdi senden tek isteğim; senin geçen sene bana "bir haftalık uyduruk sevgili dönemi"nin sonunda söylediğin gibi dost kalalım. Eminim böylesi çok daha iyi olacak... Hayatta kendine iyi bak Maykıl !*
Sevgili X², Seni çok özledim. Her "sen" ve "aşk" kelimelerinde aklıma geliyorsun. Seni özlemeye hala alışamadım, hala belki yine tesadüfen karşılaşabiliriz umuduyla ayaktayım. 17 Haziran son olacak ve ben o gün ne yapmalıyım, zerre kadar fikrim yok. Sadece bilmeni istiyorum, seni seviyorum ve senden vazgeçmeye niyetim yok. Belki bu satırları okusan ve hayatımı gözden geçirme fırsatı bulsan "Eee diğerinden nasıl vazgeçtin? Geçiciyim ben de ,kızım..." filan derdin; ama gerçekten değilsin... İçimde öyle bir yerdesin ki istesem de atamıyorum. Bazen sana karşı koymaya çalışıyorum, başka sularda yüzmek istiyorum. Ama her yüzde aklıma yüzünün aksi düşüyor, o zaman vazgeçiyorum, pes ediyorum. O zamanlar nefesim daralıyor, kalbim kilitleniyor. Sanki kiminle olsam, seninle olduğumu hissederek yaşayacakmışım gibi geliyor. Ve bu çok zor... Bu bağlılık beni nereye sürekleyeceğini bilemediğim bağ, beni sana zorluyor. Ve sen bana istesem de istemesem de "zor"sun... Belki de sırf bu küçücük nedenden bile olsa seni seviyorum... | |
|
| |
Hysteria B. Dolandırıcı
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Çarş. Haz. 15, 2011 6:43 pm | |
| Sevgili X, biliyorum ki olay seninle alakalı değil. Ama şuna baksana, bildiğim gerçekten çok fazla şey varken ne kadarına uygun yaşıyorum? Öyle gibi görünse de sorun değil, gerçekten sorun değil. | |
|
| |
Flore L. Bouveir 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 120 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 20/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Flo,Bilgeyuscanavarus.Çok sağol 3W *-*
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Perş. Haz. 23, 2011 9:18 pm | |
| Sevgili X, Allah aşkına bi -bip- git ya.Ne olacak senin bu g*tlüğün bilmiyorum.Kişne ve kendine gel olom.Adam ol. *-*
(ehhehe,eğlendim.) | |
|
| |
Clementine Carter 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/06/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Cuma Tem. 01, 2011 2:46 pm | |
| Öyle aman amanlık sevgili olmayan X, Attığın mesajlar gerçekten canımı sıkmaya başladı! Rahat bırak lan beni, rahat bırak. Boğuyorsun beni. Böyle mosmor oluyorum sayende. Dumurluktan değil ha, kızgınlıktan. Kes artık, anlatma istemiyorum.
Sıfat bulamadığım X, Deli misin acaba? An itibari ile sana ''Gelemem.'' diye mesaj atıyorum. ;P | |
|
| |
Emeri Spring McStochun 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: X`e Mektuplar C.tesi Tem. 02, 2011 2:41 pm | |
| Sevgili X,
Aslında bu meseleyi sanırım senden daha çok kafama takıyorum. Sen şu anda gayet güzel eğlenirken ben kendimi suçlayıp, seninle olan o saçma tartışmamızı düşünüyorum. Mesajlarıma cevap vermeyerek amacına ulaştın. Tebrikler! Haklı olduğum halde beni haksız konumuna sokup üzülmemi sağladın ve şimdi senden özür dileyeceğimi düşünüp o özür mesajını ne zaman yazacağımı heyecanla bekliyorsun değil mi? Kusura bakma ama bu sefer yanıldın. Özür dilemeyeceğim. Çünkü özür dilememi gerektiren bir şey yok ortada. Aynı şekilde senin de benden özür dilemeni gerektiren bir şey yok ama üzülerek söylemeliyim ki eğer biri özür dileyecekse o kişi sensin ben değilim. Sürekli emri vaki yapıp bana emirler vermeye çalışıyorsun. Yetti ama artık! Bugünde son anda haber verince haliyle sinirlendim ama sakin davranıp seni suçlamadan bir daha önceden haber ver diye seni uyardım sen ise yanlış anlayıp olayı büyüttün. Aferin sana! | |
|
| |
Flore L. Bouveir 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 120 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 20/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Flo,Bilgeyuscanavarus.Çok sağol 3W *-*
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Paz Tem. 03, 2011 3:35 am | |
| Sevgili X, Tanımıyorum olom seni.İşim gücüm çok şuanda bu mektubu yazıyorum bi de.Neden yazdığımı da bilmiyorum o ayrı tabi.Can sıkısı işte.Deliye at güttürür.Ehe.Bak sana yazarken saçma sapan bi söz buldum.Bu arada kimsin,ne ayaksın bilmiyorum ama çok kıl oldum sana.Sevgili Tarkan'ın da dediği gibi ''Kıl oldum abi.''.Haydi kal sağlıcakla.En yakın zamanda tanışıp konuşmak dileğiyle.Eminim tanısam bile sevmem seni.Sevgiler,saygılar.-B | |
|
| |
Liana Desarae Ruby Moda Tasarımcısı
Karakter Yaşı : 28 Rp Partneri : Lynhart ihi <3 Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 30/06/11
| Konu: Geri: X`e Mektuplar Paz Tem. 03, 2011 3:09 pm | |
| Sevgili X;
Hayatımda bir daha göremeyeceğim eşsiz kişi. Neydi seni bu denli hayata bağlayan ve yine neydi seni diğerlerinden ayrı kılan? Neden özeldin bu kadar ve yine neden ilginç sin bu kadar? Neden senden hoşlandım ve yine neden sana aşık oldum? İki yıldır beklemek zaten canımı sıkmış iken neden daha da uzaklara gittin ve yine neden ruhunu gönderdin uzaklara? Bu kadar mı nefret ediyorsun benden? Sadece sana bir adım daha yakınlaşmaya çalıştığımda, bundan haberi bile olmayan sen ne oluyor da bilmeden ittiriyorsun beni? Yoruldum bir tanem, her gece senin sesini duymak için dinlediğim ses kayıtları yordu beni. Her gece yüzünü görmek için çekilen resimlere bakmak yordu beni. Her gece rüyalarımda görmek seni, yordu artık beni. Nefes alamasam da, her nefesimde seni hissetsem de yanı başımda, eğer hoşlanmıyorsan sıcak davranma. Üzgün gözüktüğüm de bana öyle gülme. İçimi eriten o bakışların ile bakma. Yanım da olma. Lütfen, bunun iyi geldiğini düşünüyorsun fakat beni daha da fazla yoruyorsun. Hayatta ki sınırlı gerçeklerimden sin ama ne olur o çok fazla olan hayallerimin için de ol. Hayal olman, daha az acıtır minik kalbimi... | |
|
| |
| X`e Mektuplar | |
|