| S E Y İ R D E F T E R İ • | |
|
+56Nathaniel LaVey Liana Desarae Ruby Imogen Juanisha Lynhart Clementine Carter Maria Quinonez Morte d'Amour Donielle Vantur Campris Sierra Vulsaeus Porcelain Letje R. E. Laeirova Vera Cardona Natulcien Letje Franze Cor Cordium Gabrielle Lucrèce Vincent E. Monalite Zoe Allison Flore L. Bouveir Iva Alexis Lapiere Emeri Spring McStochun Alessandra Laurel Annamarie Snowdrop Valerie Diamante G. Lúthien Quellina Lorién Anastasia Leontyne Corwel Caoilfhionn Anita Hotchkiss Lupita Leontyne Hell Moreau E.C. Ionine McWeis Paul Carter Weronia Kylie Nymphel Harmonia Helios Gabrielle Oakley Chris Leon Penthesilea Sierra Forland Bernard Lapiere Ephlenom Voiac Rolydbone Lexlander Léon Raven Orlov Scarlett Demon Satellite Morgan Audrey Jade Shaw Amberjill Baudelaire Delancey Blackbourne Secthore R. McWeis Cassidy Laurel Lachesis Paparizou A. Carmen Dolores Carmen Lorrain Théodore Jaden M.Sona McDiable I.R. Cloud Caoilfhionn 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
G. Lúthien Quellina Lucens Akademisi Doktoru
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : Yok ama istiyorum :D pm filan atın :D Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 24/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 02, 2011 10:41 pm | |
| 22:40 LOTR yeniden:D Doyamıyorum yahu Film bitsin kitabına devam edecem | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 9:44 am | |
| Pöfi ya, dün gece uyuyakalmışım yatakta. Yani uyuyakalmışım derken öylesine uzanmıştım üstüm açık cam açık falan. Boynum acıyoooo >.<
09:43 | |
|
| |
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : Yok ama istiyorum :D pm filan atın :D Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 24/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 10:42 am | |
| haha tolga'nın yaptığı takımı görüp şok olmak, benim karakterim olduğuna adına bakana kadar inanmamak hoş coh hoş Güne güzel başlamak böyle bir şey olsa gerek xD 10:42 | |
|
| |
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 10:47 am | |
| Ehe. Takımlar gurban olsun sağa panpa asdfa. Bi de imzanda sohbet ettik *-* uh sadsfa.
10:46 | |
|
| |
Lorién Anastasia Leontyne Ressam
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 01/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Lóri, Ann, Anny, Anna, Lal, La. Öyle bişiler işte.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 11:01 am | |
| İetişimde sınır yoktur. Her şekilde iletişim kurulabilir. Bunu bilirim bunu söylerim. *-* onbirikinoktaüstüstesıfıriki | |
|
| |
Corwel Caoilfhionn Takip - Araştırma Bürosu Çalışanı
Karakter Yaşı : Belirsiz. Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/05/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 4:48 pm | |
| Ehe, sonunda kendime beğenebileceğim bir takım yaptım, mutluyum lan. *-*
16:47 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 4:59 pm | |
| Sıkıldım hem de çook. Sıkıntıdan patlayabilirim o derece. 16:59 | |
|
| |
Hell Moreau Gitarist & Fotoğrafçı
Karakter Yaşı : &19. Rp Partneri : &Aranıyor. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Karakter Yaşı : Belirsiz. Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/05/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 6:09 pm | |
| Sitede bi kımıldanma mevcut, iyi bu iyi.
18:08 | |
|
| |
Lorién Anastasia Leontyne Ressam
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 01/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Lóri, Ann, Anny, Anna, Lal, La. Öyle bişiler işte.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 03, 2011 7:36 pm | |
| Üstüne mayonez sıkacağım makarnamı yerkene HIMYM izlemek istiyorum. Var mı itirazı olan. ondokuzikinoktaüstüsteotuzyedi | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 04, 2011 4:16 pm | |
| 16:16
Müzik dinliyorum, program indiriyorum + yeni avatar imza gerek ._. | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 04, 2011 5:37 pm | |
| Huh ._. Bada'nın gerçek adı Choi Sung Hee imiş ._. Oha, Shinee ile aynı plak şirketine bağlıymış O.O Kadın 80'li yalnız beyler, dağılın u.u
beşbuçuğuyedigeçiyor | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 04, 2011 6:10 pm | |
| aaaa sca ünlüsünü değiştirmiş yeni gördüm o.o sarışın hemi de o.o
neysem kaçak pc'ye giriyorum anam bahçede oturuyo beni ing çalışıyo sanıyo v,v mutluyum v,v -ayak sesi geliyo lan!! -ve ben hala buraya yazmaya ıkınıyorum- neyse sanırım geçti - yine geliyo O.O- neyse buraya değilmiş v.v
(paranoyak mod)
1810 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 04, 2011 8:43 pm | |
| Ehe, sitede bi kımıldaşma var hepiniz farkındasınız sanırım. ehey çok mesudum çok. oturmaya mı geldik hanımlar?
20:42 | |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 04, 2011 9:55 pm | |
| Kak gız oturmaya mı geldik höbele hübele o değil de ne berbat bi gündü bugün. 21.55 | |
|
| |
Delancey Blackbourne 6. Sınıf | Alba Öğrenci
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 04, 2011 10:43 pm | |
| Şehrin gri baharı, yerini gri güneşe bıraktı. Gözleri görmüyordu, asla görmeyeceğini sandım. Görmedi.
"Biliyor musunuz, bayım, aslında çoktan beri sevmiş gibiyim. Kim olduğunuzu bilmiyorum, belki bir tutam zencefile aşıktım çocukluğumdan beri fakat... Fakat şu an sordukları sahip olmayı dileyeceğim tek şeyin ne olduğu olsaydı eğer, cevap olarak hiç çekinmeden isminizi fısıldayabilirdim."
Ben... Hep bir şeyler söylemek istemiştim örneğin, ama susmuştum. Doğrusu hayran kaldım sahnenize, yoksa ellerime yabancıdır bu fotoğraf makinesi. Güzel şeyler vardı, saçlarınız güzeldi sizin, biliyor muydunuz, aşklarınız güzeldi.
“Olmayı istemediğim şeyler var biliyor musun?” “Olmayı istediğin şeyler de var, evet, biliyorum.” “Bir parçası olmak istemiyorum.” “Düzenin? Kaosun? Düzen görünüşlü kaosun?” “Hiçbir şeyin. Oyuncu olmak istemiyorum. Piyon olmak istemiyorum. Vezir bile.” “Elde ettiği taşları kendine ayıran bir piyon olmak istiyorsun. Sadece kendin için savaşacaksın.” “Ah, dudaklarındaki lekeler de ne öyle?” “Böğürtlen.” “Siyah böğürtlenler. Peki ya belin, neden böylesine ince?” “Kıvrılmış, dudakların tenime değince.” “Siyah dudakların, sarı saçların. Siyah saçların ve sarı dudakların olmasını tercih ederdim.” “Pekala, boya o halde.”
Tanrım. Bana sadece hayal etme kabiliyeti ver. O yeter.
// 22.43 | |
|
| |
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Paz Haz. 05, 2011 12:31 am | |
| Oha yeni dikkat ediyorum, nanchanın avatarında üstünde sadece hünyen varmış u.u Neden hünyen diyorum çünkü ayıp u.u Aasdsad ay ne baktığını görmezin tekiyim ben be elbise falan sanmıştım onu.
onikiyiotuzbirgeçiyoşuan | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Paz Haz. 05, 2011 1:00 am | |
| Senin kalbin temiz, mesela ben bi bakışta onun sütyen olduğunu anlamıştım. 00:59 adsafsadaf. | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Paz Haz. 05, 2011 1:12 am | |
| Ahahahahahah tabii ki -fujoshi olduğumu falan unutursak- k8 Ay bu arada Miyavi'nin bi çocuğu daha olmuş ohohohoo*-* O da kızmış u.u Oha be adam yaşlandı imdead:
birionikigeçmekte | |
|
| |
Valerie Diamante 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 03/06/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Rie
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Paz Haz. 05, 2011 8:32 pm | |
| Cuma günü gittiğim Murat Dalkılıç konserinin hala etkisindeyim. Sanırım aşık oldum. -.- Adamın şarkılarını duyunca bi hoş oluyorum. Tekrardan o akşamki zamana dönüyorum. Nası bi şey di hala inanamıyorum. *-* 2032 | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Paz Haz. 05, 2011 9:12 pm | |
| 21.12 Kendimi tuhaf hissediyorum o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Ptsi Haz. 06, 2011 1:50 am | |
| FT Island- After Love <3 İlk defa bu kadar güzel geliyor bu şarkı ._. Sanırım Idol Army izlerken nakaratının anlamını öğrendiğimde ne kadar anlamlı olduğunu farkettiğimden beri böyleyim. Ve, Won bin'in ayrıldığını daha yeni öğrendim! Daha yeni Primadonna olmanın yan etkileri bunlar herhalde @.@ Ay zaten yerine gelen adamı sevmedim, Won çok tatlıydı lan, o her çıktığında böyle bi 'OHAAAAAA*Q*' diye kalıyordum. Hüh, saranghaeyo oppaQ.Q Ay yalnız Hong Ki çok yaramaz bi çocuk, pırtlatıp Minho'ya koklatıyo asdsafsad ayıp ayıp u.u
Ayrıca, Shinee macroları çokoş be*-* Ay gül gül öldüm valla*-* Nereden baksan 1000 tane shinee macrosu buldum, üç yüz tane falan kaldı bakmadığım. Ay hatta artık kendim yapıyorum o derece yani ahah*-*
Ve bir şey daha, Nanchan'ı bu saate kadar tuttum ya, ay çok kötü oldum yea Q.Q Hep o pis yüzünden, beni anlasa ölürdü sanki. Gomen nanchan Q.Q
ikiyeonvar | |
|
| |
Valerie Diamante 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 03/06/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Rie
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Ptsi Haz. 06, 2011 7:04 pm | |
| Puf sıkıldım. Bir sürü şey yapasım var. Yok da. Hep karamsar ve ikilem içindeyim. Ne kadar sinir bozucu. Kafamın bir köşesi git kitap oku diyor. Bir köşesi siteler de takıl bir kaç rp başlat diyor. Bir yanı da haftaya sınavın var ders çalış diyor. Bir yanı takım yap karakterlerine sonra çalışırsın diyor. -Kafamda kaç köşe var sormayın- Artık farklı şeyler istiyorum. Dikkat çekecek şeyler. Of ne kadar sinir bozucu bir durum! Sanırım çıkıp kitap okuyacağım. Ama, her an fikrim değişebilir. *-* 19:04 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Ptsi Haz. 06, 2011 7:24 pm | |
| Ay yapacak çok iş var, üşenceçlik de var, zaman kıtlığı da var. 19:23 Edit: Eminim yalnız değilim. | |
|
| |
Carmen Lorrain Yargı Yetkilisi
Karakter Yaşı : 186 Rp Partneri : ? Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 14/04/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Ptsi Haz. 06, 2011 7:41 pm | |
| Hımm ne zamandır siteye girmiyorum ki? 19:41 | |
|
| |
| S E Y İ R D E F T E R İ • | |
|