| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|
+46Chaos Dastea S. Alandra LaVie Skyler Baudelaire Ophelia Le Cygne Clementine Carter Morte d'Amour Park Jae Min Donielle Vantur Campris Vincent E. Monalite Deirdré Alkema Emeri Spring McStochun Vera Cardona Cor Cordium Flore L. Bouveir Zoe Allison Delancey Blackbourne Annamarie Snowdrop Valerie Diamante Corwel Caoilfhionn Lorién Anastasia Leontyne Paul Carter Harmonia Helios Imogen Juanisha Hell Moreau C. Sturm Gaez Satellite Morgan Sierra Forland Carmen Lorrain Kyria Jerdet I.R. Cloud Caoilfhionn Euterpe Châtillon Secthore R. McWeis Letizia Marceau Scarlett Demon M.Sona McDiable Bonnie Warner Amberjill Baudelaire A. Carmen Dolores Lecartus A. Vlamen Letje Franze Audrey Jade Shaw Weronia Kylie Nymphel Persephone Lexlander Lachesis Paparizou Raven Orlov 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carmen Lorrain Yargı Yetkilisi
Karakter Yaşı : 186 Rp Partneri : ? Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 14/04/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 5:53 pm | |
| Öyle bir yeteneğim yok malesef ): Modeli bir öğrenci karakteri olarak çok uygun. | |
|
| |
Amberjill Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 5:54 pm | |
| Avatarı her renge uygun ya çokoş. | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 7:34 pm | |
| Şimdi yapacağım şeye ıska mı deniyor? neyse. Sevgili Sedef san, utanma, bu adı taşımak bir şeref U.U not: başka bi sitede multi açarsam ünlünü çalıcam haberin olsun *-*
Lacheiz-san, hayır o benim >.< Asadsdf neyse ikimizi de tanımıyor ne de olsa, kavga etmeye lüzum yok. İlk kapanındır!
Tolgabi; asdasdfa xD İkimiz de bi olduk lan *.* Yalnız şu bi!yi umarım kimse yanlış anlamaz =D Not: Oha mor sana çok yakışmııış*-* Oha ben de mor takım istiyoruuum*-* Ama ilk önce bu takımın da cıncığını çıkarmam gerek, hıhım evet. U.U
Melis, aşkısım o beniiiiiiiiiğğğm~~ Msne de gelemedim ya of >.< Gomenne, ama ne kadar yoğun olduğumu biliyosun, sınavlar, artı çocuk bakmak falan Q.Q | |
|
| |
Amberjill Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 7:58 pm | |
| Önemli değil aşkısııııım *-* Dediğim gibi Aşkısım *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 8:47 pm | |
| Her gördüğümde ismini okumaya çalışıyorum sanırım yavaş yavaş olacak. (: | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 8:52 pm | |
| İmzası da olsa keşke Carmenki'nin =/ Ünlüsü taş falan ya hani, çokoş olurdu bence ._. Asadasf | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 8:56 pm | |
| Sevabına yapan olsa (: Adaş Carmenbi ile aynı duyguları paylaşmış oluruz. | |
|
| |
Raven Orlov 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci & Moderatör
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi Nis. 18, 2011 11:07 pm | |
| İsmi ile soyadı arasında güzel bir uyum var sanki telaffuz ederken duraksamıyorum ya da benim kafam iyi. | |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 5:07 pm | |
| Raven bi tanedir, bana kadın ünlü bulacak neden mii ? Çünkü Sedef ablacığımız istediğim ünlüyü almış T_T Abi ondan alba olur mu ya nigra lan o nigra T_T Neyse mal kapanındır -yada öyle bişi- u.u İyi günler T_T ayrıca alınma kendi salaklığıma yanıyorum sldkfjsdf | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 6:15 pm | |
| İsmindeki R'nin açılımı ne acaba diye düşünüyorum v,v ve lejantında var mı diye bakmaya üşendim v.v | |
|
| |
I.R. Cloud Caoilfhionn Prens
Karakter Yaşı : 864 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 14/04/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 6:35 pm | |
| yok ve kendisi de unuttu *-* asdaf. | |
|
| |
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| |
| |
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 6:59 pm | |
| Bence üstteki Tolga'ya kendi ismindeki R'nin ne olduğunu sormalıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 7:05 pm | |
| çok mantıklı bir şey söyledi v,v hem I'yı hem R'yi merak ettridi bana v,v | |
|
| |
Kyria Jerdet 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 8:05 pm | |
| Ne çok lakabı varmış dedirtti bana | |
|
| |
Karakter Yaşı : 864 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 14/04/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 8:16 pm | |
| prensiz efenim çok ad olmalı tabi. Imanuel Rafius Cloud Caoilfhionn. aslında iki ad daha vardı aklımda da abartmamak lazım dedm asdasf. | |
|
| |
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 8:23 pm | |
| Üstteki yanlış bilgi vermiş -_- o "R" sekin hayatını etkileyen bir isim olacak, bir anı filan... ksdjflskhdf ne güzel salladım lan. ama uydururuz bişi sorun yok ehe | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı Nis. 19, 2011 8:59 pm | |
| Johnny'in en tapılası halininden kendine takım yapmış. | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. Nis. 20, 2011 1:23 am | |
| Ünlüsü çok hoş keşke imzası da olsa dedirtiyo insana xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. Nis. 21, 2011 11:37 pm | |
| Hımm ilk dikkat çeken değiştirdiği avatarı (: | |
|
| |
Lachesis Paparizou 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Letje. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Lach.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma Nis. 22, 2011 3:06 pm | |
| Ünlüsü niye öyle lan? Lach'ı aşık edebilirim kendisine, zaten şıpsevdi Lach. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma Nis. 22, 2011 7:19 pm | |
| Lach kesinlikle gezegendeki kadın popülasyonu için bir tehdit. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma Nis. 22, 2011 7:44 pm | |
| asdasfsadfsa. öldüm kıvıl. süper ♥ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma Nis. 22, 2011 8:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma Nis. 22, 2011 9:06 pm | |
| Karizma ya bu adam neyse karakteri de benimsedim. (: | |
|
| |
| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|