| S E Y İ R D E F T E R İ • | |
|
+56Nathaniel LaVey Liana Desarae Ruby Imogen Juanisha Lynhart Clementine Carter Maria Quinonez Morte d'Amour Donielle Vantur Campris Sierra Vulsaeus Porcelain Letje R. E. Laeirova Vera Cardona Natulcien Letje Franze Cor Cordium Gabrielle Lucrèce Vincent E. Monalite Zoe Allison Flore L. Bouveir Iva Alexis Lapiere Emeri Spring McStochun Alessandra Laurel Annamarie Snowdrop Valerie Diamante G. Lúthien Quellina Lorién Anastasia Leontyne Corwel Caoilfhionn Anita Hotchkiss Lupita Leontyne Hell Moreau E.C. Ionine McWeis Paul Carter Weronia Kylie Nymphel Harmonia Helios Gabrielle Oakley Chris Leon Penthesilea Sierra Forland Bernard Lapiere Ephlenom Voiac Rolydbone Lexlander Léon Raven Orlov Scarlett Demon Satellite Morgan Audrey Jade Shaw Amberjill Baudelaire Delancey Blackbourne Secthore R. McWeis Cassidy Laurel Lachesis Paparizou A. Carmen Dolores Carmen Lorrain Théodore Jaden M.Sona McDiable I.R. Cloud Caoilfhionn 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Raven Orlov 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci & Moderatör
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 3:59 pm | |
| Yüz yıllardır forum oyunlarına yazmıyorum sanki. 15:59 | |
|
| |
Iva Alexis Lapiere Varlık Tarihi Profesörü
Karakter Yaşı : 140 Rp Partneri : Bernard Lapiere, sadık eşim sdhgfhd Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 21/06/11 Lakap : Lexis, Iv.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 5:09 pm | |
| 17:09 Canım çok sıkıldı u.u Bu seyir defteri çok güzel ya dfdjsfhs | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 6:09 pm | |
| şunu fark ettim sitede çok nigra var 0.0 girenlerde diyeyim ya da 0.0 şu trabzona gidip gelem ek karakter açmayı planlıyorum sankim v..v
ha onun haricinde bide skype muhabbeti var ama sürekli düşüyorum ne iş anlamadım =.=
18:09 -bu sefer normal yazdım v.v- | |
|
| |
Amberjill Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 6:43 pm | |
| 1843 Yapıldı lan bilgisayarım obareeeey4 @İstanbul asdjlh | |
|
| |
Weronia Kylie Nymphel Kan Kullanımı Ve Sihir Profesörü
Karakter Yaşı : 82. Yaşlandık be annem... Rp Partneri : Bağlı olduğu kimse yok. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 01/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 8:01 pm | |
| Öğrencilerime güzel görüneyim dedim, yeni avatarlar yeni imzalar giyindim geldim. 20:01 | |
|
| |
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 8:36 pm | |
| İmzana aşık oldum, avatarının altını düzelt. Kalp. 20:35 | |
|
| |
Flore L. Bouveir 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 120 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 20/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Flo,Bilgeyuscanavarus.Çok sağol 3W *-*
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 9:14 pm | |
| 21.10~~Gobeğem şişti *-*~~ | |
|
| |
Karakter Yaşı : 82. Yaşlandık be annem... Rp Partneri : Bağlı olduğu kimse yok. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 01/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 10:49 pm | |
| - Raven Orlov demiş ki:
- İmzana aşık oldum, avatarının altını düzelt. Kalp.
20:35 Ehe sağol *-* Düzelttim ki. Saygılar. 22:49 | |
|
| |
Vincent E. Monalite Dolandırıcı
Karakter Yaşı : 82 Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 23/06/11 Gerçek Yaş : 28 Lakap : Vinnie the Pooh
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Perş. Haz. 23, 2011 11:53 pm | |
| 23:52 Rp bittiğine göre şimdi diğer rpme dönebilirim. Ya da oturur dizi izlerim. Sanırım kinderden bir kardeş doğacakmış Vincent'e hadi yine iyisin panpa. Gerçi kardeşi npc diye irade gücü yazdım direk ama... Allah(cCc), sen büyüksün. Vincent köşeye kıstırdı geçen beni bana düzgün avatar imza yap diye. Üşeniyorum dedim çakı çekti fala- *shot* Canım sıkılıyor olum. Öyle böyle değil hem de... | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 12:06 am | |
| Selam yakışıklı. James McAvoy gördüm ya gece gece, tanımasam da çok sevdim üsttekini. -sırf bunu yazmak istedim, evet- 00:06 | |
|
| |
Gabrielle Lucrèce M.A. ve Ses Prof.
Karakter Yaşı : ~ Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 03/06/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 2:40 pm | |
| Weronia defol bakayım en taş profesör ben oldum. 14:40 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 5:22 pm | |
| Halt yemişin. Bi kerem rütbenle imzan da uygun değil, zaten imzan da çok dandik asdsaf. hahaha. | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 6:01 pm | |
| ao no exorcist'in 10. bölümünün dolmasını bekliyorum v.v bide dönünce yeni karakter mi açsam diye planlıyorum aklımda bi kurgu vardı ama unuttum iyi mi >.< neyse zaten ben kaldıramazdım sanırım o kurguyu v,v herneyse bi gidem gelem de önce =) ha mutluyum bide sanırım orada da net olacakmış olursa süpper olur ^^ 1800 | |
|
| |
Gabrielle Lucrèce M.A. ve Ses Prof.
Karakter Yaşı : ~ Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 03/06/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 6:09 pm | |
| - Weronia Kylie Nymphel demiş ki:
- Halt yemişin. Bi kerem rütbenle imzan da uygun değil, zaten imzan da çok dandik asdsaf. hahaha.
Mesleği bırakırım abi görürsün sonra. 18:09 | |
|
| |
Bernard Lapiere Akademi Müdür Yardımcısı & Sosyoloji Profesörü
Karakter Yaşı : 623. Rp Partneri : Iva'Mm x3. Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 02/05/11 Gerçek Yaş : 31
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 6:20 pm | |
| 18:19 Bilgisayar saatimin, 02:19 olmasından nefret ediyorum! | |
|
| |
Iva Alexis Lapiere Varlık Tarihi Profesörü
Karakter Yaşı : 140 Rp Partneri : Bernard Lapiere, sadık eşim sdhgfhd Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 21/06/11 Lakap : Lexis, Iv.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 8:04 pm | |
| - Gabrielle Lucrèce demiş ki:
- Weronia defol bakayım en taş profesör ben oldum.
14:40 20:03 Uma Thurman bu boru değil shgfdhfs | |
|
| |
Karakter Yaşı : 82 Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 23/06/11 Gerçek Yaş : 28 Lakap : Vinnie the Pooh
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 8:14 pm | |
- Selam yakışıklı.
James McAvoy gördüm ya gece gece, tanımasam da çok sevdim üsttekini. -sırf bunu yazmak istedim, evet- 00:06 Ahah *ciddengüldü* Avatar imzam siyah-beyaz diye ne vicdan azabı çekiyorum biliyor musun? Mavi gözler... *yavaşçabelirmeyebaşlamışdumanlar* mavigözler...mavigözkdsfa... Artık carol'la rp yazmalıyım bence. O sitedeki ders başlığıma da kimse dönüp bakmıyor. Gösterip de vermemek gibi. Önce rp yağmuruna tutup sonra ıssızlığa terk etmek... Hani eğleniyorduk?! Hani Aloisle dalga geçiyorduk? Hani dosya? Hani patlamış surat? Hani mavi gözlü matematik öğretmeni? Matematik dersine gelen cennetlikmiş olum duymadınız mı? *sitemedenmatematiköğretmeni* Kardeşimin sabah gördüğü oyuncağı almaya gidiyorum. Sabah arkadaşımın doğum gününü kutladım evimde. Bugün vicdan beslemesini yeterince yaptım diyordum ki Vincent ve berbat avatar imzasını görünce yine kramp girdi kalbime. Acı bana, yaratıcına itaat et kafir Nigra! Normalde böyle değilimdir lan... Hep can sıkıntısından... 20:14 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 9:09 pm | |
| - Iva Alexis Lapiere demiş ki:
- Gabrielle Lucrèce demiş ki:
- Weronia defol bakayım en taş profesör ben oldum.
14:40 20:03 Uma Thurman bu boru değil shgfdhfs Haşaa ben bileydim Uma ablamızın burada olduğunu ağzımı açmazdım falan filan. - Vincent E. Monalite demiş ki:
- Raven Orlov demiş ki:
- Selam yakışıklı.
James McAvoy gördüm ya gece gece, tanımasam da çok sevdim üsttekini. -sırf bunu yazmak istedim, evet- 00:06 Ahah *ciddengüldü* Avatar imzam siyah-beyaz diye ne vicdan azabı çekiyorum biliyor musun? Mavi gözler... *yavaşçabelirmeyebaşlamışdumanlar* mavigözler...mavigözkdsfa...
20:14 Ben özümde çok tembel bir insan olmasam takım yapmayı önerebilirdim fakat masum insanların duyguları ile oynamak istemiyorum. Eğer cesaretin varsa bana fotoğraf atabilirsin... fakat duygusal bir yoğunlukla beklemeden, unutma, aşk yok, çıkar ilişki- tamam susuyorum. 21:09 | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 9:27 pm | |
| Ulan kıvıl buldun yağuşuklu adamı amma yavşadın hea. 21:26 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 9:40 pm | |
| - Alıntı :
- fakat duygusal bir yoğunlukla beklemeden, unutma, aşk yok, çıkar ilişki- tamam susuyorum.
İyi güldüm lan sldkfhsldjf Ve yemin ediyorum hiçbir şey geçen yaz ki gibi değil, acayip sıkılıyorum. En azından konuşacak insan vardı lan höh be valla 21.40 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 9:47 pm | |
Ben özümde çok tembel bir insan olmasam takım yapmayı önerebilirdim fakat masum insanların duyguları ile oynamak istemiyorum. Eğer cesaretin varsa bana fotoğraf atabilirsin... fakat duygusal bir yoğunlukla beklemeden, unutma, aşk yok, çıkar ilişki- tamam susuyorum.
21:09 Oha çok iyi olur. Hem de çok. Atarım resim o zaman? *-* Eminsin dimi? *-* Atarım bak... *-* Sabah seni uyandırmadan çıkarım ben. Vincent'a kardeş geldi cidden? Aslında ailesiyle büyük sorunları olan biri değildi Vincent ama uzun zaman görmeyip uyuz olduğu kardeşini tokatlamak iyi olurdu bak... Carolla rp yapamıyorum. Neyse yarın yazarım -derken pasiflik uyarısı da almak istemem ya... Neyse Yuuko'yla birkaç sake dikince onu da hallederim. *rüşvet verdiğini açık açık yazmak* 21:43 | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 10:39 pm | |
| - Vincent E. Monalite demiş ki:
Sabah seni uyandırmadan çıkarım ben.
Yarıl baba asjdkbasjkdbnasf. 22:39 | |
|
| |
Annamarie Snowdrop Müzisyen | Vokal
Karakter Yaşı : 21 # Ölmek için çok genç yani asalksl. Rp Partneri : Yoooğk . Benim püskevitim de yok Q.Q Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 06/06/11
| |
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 10:50 pm | |
| Ahahah Güneş sabah ortadan kaybolacaksan yatağımda yerin var afadf Yolla fotoları. Bu arada, sitenin emektar admini, kurucusu Tolga, Feriha izlemeye gitti. Kalp. 22:50 | |
|
| |
| S E Y İ R D E F T E R İ • | |
|