| S E Y İ R D E F T E R İ • | |
|
+56Nathaniel LaVey Liana Desarae Ruby Imogen Juanisha Lynhart Clementine Carter Maria Quinonez Morte d'Amour Donielle Vantur Campris Sierra Vulsaeus Porcelain Letje R. E. Laeirova Vera Cardona Natulcien Letje Franze Cor Cordium Gabrielle Lucrèce Vincent E. Monalite Zoe Allison Flore L. Bouveir Iva Alexis Lapiere Emeri Spring McStochun Alessandra Laurel Annamarie Snowdrop Valerie Diamante G. Lúthien Quellina Lorién Anastasia Leontyne Corwel Caoilfhionn Anita Hotchkiss Lupita Leontyne Hell Moreau E.C. Ionine McWeis Paul Carter Weronia Kylie Nymphel Harmonia Helios Gabrielle Oakley Chris Leon Penthesilea Sierra Forland Bernard Lapiere Ephlenom Voiac Rolydbone Lexlander Léon Raven Orlov Scarlett Demon Satellite Morgan Audrey Jade Shaw Amberjill Baudelaire Delancey Blackbourne Secthore R. McWeis Cassidy Laurel Lachesis Paparizou A. Carmen Dolores Carmen Lorrain Théodore Jaden M.Sona McDiable I.R. Cloud Caoilfhionn 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cor Cordium 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : - Rp Partneri : - Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 20/06/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • Cuma Haz. 24, 2011 11:32 pm | |
| 23:31 O değil de ben zaten genişliği 160 yerine 150 yapmışım. Resmi düzenleyince boyutu kaç olacak hiç bilmiyorum. Ama bugün yapamam, gidip yatmayı planlıyorum. Lejant kodlarım da kayıp sanki, onları bulma vakti. | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 12:21 am | |
| Allah belanı kıbıl. Neden belli ettin neden neden. Oha yalnız ferihanın anası zehra, metriksi aratmayacak çeviklikle kurşunları yedi. Neo halt yemiş diyorum. 00:21 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 1:02 am | |
| 01:01 Sitedeki takımlara ayak uydurmak için actionları karıştırmam gerekti ama sonunda oldu. İmza da yarına kalsın, zaten bitmek üzere. Başım ağrıyor ve bugünlük bu kadar yeter bana. İyi geceler site halkı. | |
|
| |
Lachesis Paparizou 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Letje. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Lach.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 3:44 am | |
| 03.44
Bir şey diyeyim mi, siteyi böyle cıbıl cıbıl görünce sevindim. Cıbıl cıbıl ne demek bilmiyorum; ama sevindim. Sevgi kelebeğim Lachesis çok yalnız lan. Fok b- Saçmalıyorum yine. Üsttekinin ismini kördüğüm diye okuyup üç saat kekeke diye güldüm. Evinizin güllüsünden ibretlik paylaşımlar. Saat dört olmuş benim kafa aldı başını gidiyor. Kafanın başı mı var allasen? Niye bu kadar allasen diyorum, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Bi' de Tolga, Feriha mı izliyormuş lem? İmzama yazmazsam şerefsizim. Ayrıca en taş profesör benimki. İsmini hatırlamıyorum; ama Gaspard Ulliel bebeyim, yevet. JEFF MİYDİ TOLGA? Emeaan. Utanmasam sıcak sohbet hattı yazacağım; ama utanıyorum, damn! | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 1:13 pm | |
| Arkaşlar ben dalga geçmek için izliyorum lan, valla. Dershanede artı okulda çok dalgası dönüyor geri kalmamak için yani. üü. 13:13 Biri beni düşünüye ebet. | |
|
| |
Raven Orlov 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci & Moderatör
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 1:16 pm | |
| - Lachesis Paparizou demiş ki:
- 03.44
Bir şey diyeyim mi, siteyi böyle cıbıl cıbıl görünce sevindim. Cıbıl cıbıl ne demek bilmiyorum; ama sevindim. Sevgi kelebeğim Lachesis çok yalnız lan. Fok b- Saçmalıyorum yine. Üsttekinin ismini kördüğüm diye okuyup üç saat kekeke diye güldüm. Evinizin güllüsünden ibretlik paylaşımlar. Saat dört olmuş benim kafa aldı başını gidiyor. Kafanın başı mı var allasen? Niye bu kadar allasen diyorum, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Bi' de Tolga, Feriha mı izliyormuş lem? İmzama yazmazsam şerefsizim. Ayrıca en taş profesör benimki. İsmini hatırlamıyorum; ama Gaspard Ulliel bebeyim, yevet. JEFF MİYDİ TOLGA? Emeaan. Utanmasam sıcak sohbet hattı yazacağım; ama utanıyorum, damn! Gülsen yoksa dil eğitimini alan sen miydin? Arkandan çok beddua ettim haberin olsun. 13:15 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 1:24 pm | |
| | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 1:59 pm | |
| 13:58
siteye bakındım biraz. sanırım şimdi onepiece rp'nin tekinde karakter açmam lazım v,v sadece 11 bölüm izledim rp yapçam ama mutluyum v,v yine sona sona takılcam ya gerçi sorun yok v,v | |
|
| |
Letje Franze Nigra
Karakter Yaşı : 382 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 07/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 3:53 pm | |
| Lanet. Neden Eva Green'e takım yapamıyorum? 15:53 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 4:41 pm | |
| 16:41 Lejant da tamam. Karakter geçmişini kaç yılda yazarım bilemiyorum ama kodlar başımı döndürdü. Ehem. | |
|
| |
Natulcien 6. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : On dokuz. Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 25/06/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 4:44 pm | |
| Şu panel işini iyice kıvırmaya başladım. Tolga duysa gözleri yaşarır. Eh, benim zamanımda yetkin forum yerine phpbb vardı.
16:44 | |
|
| |
Vincent E. Monalite Dolandırıcı
Karakter Yaşı : 82 Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 23/06/11 Gerçek Yaş : 28 Lakap : Vinnie the Pooh
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 5:06 pm | |
| 16:59 Avatar-İmza tamam... Kıvılcım... *haladurmamışmanlytears* Birazdan panoya yazarım karakterimin çevresini de oturtabilmek için sanırım. Biraz daha müzik dinlerken derin derin bir şey hakkında düşüneceğim bir de. Ya da düşünmem her zamanki cevabımı verir geçerim. Basit yollar o kadar da kötü değildir canım... | |
|
| |
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Letje. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Lach.
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 5:46 pm | |
| 17.46
Kıvılcım bana beddua etme. LAN. Ayrıca öğrencin çok güzel olmuş. Üsttekiyle ve diğerleriyle tanışmak istiyorum, evet. | |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 5:50 pm | |
| Yeni takım lazım bana takım, rengim de bok sarısı zaten, hiç kuul diğilim lan, ağlarım. | |
|
| |
Letje Franze Nigra
Karakter Yaşı : 382 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 07/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 5:57 pm | |
| Bu karaktere takım yapmayacağım. 17:57 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 6:03 pm | |
| 18.03
Amanın bir Letje daha. | |
|
| |
Letje Franze Nigra
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 6:11 pm | |
| Has Letje benim oğlum. 18:11 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 6:27 pm | |
| 18:17 Emma Stone için fotoğrafçı olacağım, evet. | |
|
| |
Audrey Jade Shaw Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : Çok Rp Partneri : Lexlander Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 07/11/10 Gerçek Yaş : 32
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 7:03 pm | |
| Has letje filan dışlanıyor mu benim letjem kıvıl be! XDD
Gülsen bizim kurgu da vardı haaa*-*
19.03
| |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 7:22 pm | |
| 19.22
Beni unuttuğun için Nage. *-* | |
|
| |
Vera Cardona 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : ~ Rp Partneri : Kullanmıyoruz öyle şeyler. Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 20/06/11 Gerçek Yaş : 31
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 7:27 pm | |
| 19:26 Takımı koymak için girdim karaktere ama fazla sharpen uygulamışım, zaten resimlerin pixeli de bozuktu. Neyse, kalsın artık. | |
|
| |
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 8:28 pm | |
| - Audrey Jade Shaw demiş ki:
- Has letje filan dışlanıyor mu benim letjem kıvıl be! XDD
19.03
Bizim Letje kurgusunu burada da yapalım diyeceğim ama senin Letje öğrenci abi. | |
|
| |
Vincent E. Monalite Dolandırıcı
Karakter Yaşı : 82 Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 23/06/11 Gerçek Yaş : 28 Lakap : Vinnie the Pooh
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 8:40 pm | |
| 20:36 Canım fena halde sıkılmış durumda. Hem bilinen yaz sıkıcılığı hem iç sıkılması işte. Yapacağım şeyden pişman olacağım kesin. İnsanların hepsine böyle sıcak davranayım bir dostcanlısı görüneyim her yerde diyorum. Bu sefer de patavatsız öküz görünümünde görüyorlar ya beni... Bunun üzerinde yeni tanışmalarda kullanılası birkaç yöntem çıkartmayı planlıyorum. Ama şimdilik kaş yaparken göz çıkarmak olasılıkların şahı u.u Bilmiyorum abi işte insanlarla nasıl yakınlaşılır. Tam böyle iyi gidiyor diyorum bir şey ille dönecek ters yöne. Neyse bu kadar iç dökme yeterli. not: O değil de insanın canı sıkılınca hiç sempatik konuşamıyormuş... | |
|
| |
Letje R. E. Laeirova 6. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : ~ Rp Partneri : Lachesis Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 10/04/11
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 9:38 pm | |
| - Raven Orlov demiş ki:
- Audrey Jade Shaw demiş ki:
- Has letje filan dışlanıyor mu benim letjem kıvıl be! XDD
19.03
Bizim Letje kurgusunu burada da yapalım diyeceğim ama senin Letje öğrenci abi. olsun abi uyarlama yapalım sen benim akıl hocam ol bu kez mesela *-* ayrıca üstekinin gife bittim. bizim muhabbete güzel oturmuş xD bunun bi de seyirlik kısmı vardı. 21.38 | |
|
| |
| Konu: Geri: S E Y İ R D E F T E R İ • C.tesi Haz. 25, 2011 9:42 pm | |
| Sucker Punch izledim berbat bir filmdi ama diyorum ki acaba Emily Browning mi alsam? 21:41 | |
|
| |
| S E Y İ R D E F T E R İ • | |
|