| Sen hiç... | |
|
+31Donielle Vantur Campris Anita Hotchkiss Aurellia Emeri Spring McStochun Flore L. Bouveir Iva Alexis Lapiere Annamarie Snowdrop Valerie Diamante Lorién Anastasia Leontyne Corwel Caoilfhionn Lupita Leontyne Hell Moreau Ephlenom Voiac Rolydbone Delancey Blackbourne Harmonia Helios Sierra Forland I.R. Cloud Caoilfhionn Lachesis Paparizou Satellite Morgan Alessandra Valente Scarlett Demon Weronia Kylie Nymphel A. Carmen Dolores Raven Orlov Audrey Jade Shaw Secthore R. McWeis G. Lúthien Quellina M.Sona McDiable Lecartus A. Vlamen Lexlander Amberjill Baudelaire 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amberjill Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Sen hiç... Salı Mart 22, 2011 8:31 pm | |
| Bildiğimiz sen hiç işte, başlayalım
Sen hiç gördün mü üç kulaklı bir adam? | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Mart 23, 2011 1:02 am | |
|
- @ Çok akıllı bir çocuk olursan üç kulaklı adamları bile görebilirsin Jill.
- Sen hiç kanoya bindin mi kanoya?
| |
|
| |
Lecartus A. Vlamen Rütbesini Almamış Üye
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Mart 23, 2011 4:12 pm | |
| *Kano neydi lan sdjksdjfh *Sen hiç sevdin miiiiii diye bi şarkı vardı ama bunu sormıcam dur, Sen hiç derste uyudun mu? - Spoiler:
Artistik olsun diye yıldız koydum, bkz: Lexlander.
| |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Mart 23, 2011 5:54 pm | |
| bi kaç kez tarihte kafam düşmüştür ama uyumadım v,v
~ ımm sen hiç nedenini bilmeden hıçkıra hıçkıra ağladın mı ki? | |
|
| |
G. Lúthien Quellina Lucens Akademisi Doktoru
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : Yok ama istiyorum :D pm filan atın :D Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 24/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mart 24, 2011 8:57 am | |
| Evet, hem de çok.
Sen hiç kaçıp gitmek ve çok uzak bir yerde yeniden hayata başlamak istedin mi? | |
|
| |
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mart 24, 2011 7:19 pm | |
| Şimdiki gibi mi? Kesinlikle evet. Sen sen hiç hiç anlamsız anlamsız saçma saçma davrandığın davrandığın oldu mu oldu mu. Böyle böyle içinden içinden gelip de gelip de anlam anlam veremediğin veremediğin davranışlar davranışlar? | |
|
| |
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mart 24, 2011 7:44 pm | |
| Her günkü halim <3 Sen hiç tırnağını yaktın mı? | |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mart 24, 2011 7:54 pm | |
| İyisin mi meliscan u.u Yakmadım, yaktırtmam nüleyn sdlfkjdf Sen hiç msnde hani zıplayan hoplayan harfler vardı ya, onlardan kullandın mı? ♥ | |
|
| |
Audrey Jade Shaw Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : Çok Rp Partneri : Lexlander Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 07/11/10 Gerçek Yaş : 32
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mart 24, 2011 8:32 pm | |
| Hem zıplayacak hem hoplayacak? Imm bilmiyorum, olabilir ama xD Sen hiç dersten kaçtın mı? (ne zor soruuu, aman.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mart 24, 2011 11:23 pm | |
| Ömm. yok lan üü. asdsfa. sanırım sahiden dersten kaçmışlığım yok ivet. namıslı öğrenci sıtayla ♥
Peki seeen hiç lahmacun arasına baklava ezip yedin mi? Ya da helvaya limon sıktın mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Mart 25, 2011 4:10 pm | |
| Hayır sazfads Sen hiç tavana zıplayarak değmeye çalıştın mı? | |
|
| |
Raven Orlov 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci & Moderatör
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Ionine. Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Mart 25, 2011 4:54 pm | |
| haha çocukluk fantezimdi. sen hiç kantincin tarafından dolandırıldın mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mart 27, 2011 3:06 pm | |
| Çook. Pis karı bütün ortaokul harçlığımı yidi...
Sen hiç paten sahibi oldun mu? Hani böle ayakkabı gibi giyiyon hobidik hobidik kayıyon. | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mart 27, 2011 5:01 pm | |
| Bas damarıma bas T.T Hayor T.T
Sen hiç yaoi okudun mu hadi allah aşkına söyle *Q* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mart 27, 2011 11:20 pm | |
| @ hayır asdasf. ne olduğunu da senden öğrendim hani o kadar ilgimi de çekmedi asdsfa. itiraf u.u
sen sen sen hiç aşık oldun mu? ama böyle çok fena. öl dese ölürüm cinsinden u.u | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mart 27, 2011 11:24 pm | |
| Neyse ki hayır asddsaf sen hiç birini bıçaklamayı düşündün mü | |
|
| |
Weronia Kylie Nymphel Kan Kullanımı Ve Sihir Profesörü
Karakter Yaşı : 82. Yaşlandık be annem... Rp Partneri : Bağlı olduğu kimse yok. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 01/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Mart 30, 2011 6:04 pm | |
| oluyor arasıra ya u.u kardeşim mete falan. az diil yani.
pekiğğ sen hiç ağaçtan ya da yüksek bir yerden düşüyormuş gibi hissederek uyandın mı? | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Nis. 06, 2011 8:45 pm | |
| Uyanmışlığım var hele hastayken sanırım ateş nedeniyle baya kabus gördüğümden bir yerlerden mutlaka düşmüşümdür
Sen hiç birini çok sevmene rağmen ondan vazgeçmek zorunda kaldın mı?
| |
|
| |
Alessandra Valente Felsefe Profesörü
Karakter Yaşı : 23 Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 02/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Nis. 07, 2011 2:55 pm | |
| Hayır,ben insanları asla çok sevmem
Sen hiç bir portakal dilimini ağzına sığdırmaya çalıştın mı? | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Nis. 07, 2011 4:22 pm | |
| itiraf ediyorum küçükken denemiştim ama başaramadım doğal olarak hiç kendini dünya dan kopmuş bir şekilde yalnız hissettin mi? | |
|
| |
Satellite Morgan 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : On yedi. Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 07/04/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Sat, Lite, Satel.
| Konu: Geri: Sen hiç... Ptsi Nis. 11, 2011 4:52 pm | |
| Şu günlerde yaşamadım ama yabancı değil gibi. Sanırsam hissetmişimdir.
Sen hiç ertesi gün sınavın olduğunu unutup bütün günü bilgisayar başında geçirdin mi ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Ptsi Nis. 11, 2011 8:52 pm | |
| oldu valla bi ara. çokoş bi duygu ♥ hele de dank edince bi anda asdaf. paha biçilemeez.
sen hiç bir kaç kağıt parçası yüzünden ağlamaklı oldun mu? | |
|
| |
Lachesis Paparizou 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Letje. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Lach.
| Konu: Geri: Sen hiç... Ptsi Nis. 11, 2011 10:43 pm | |
| Sanırım sümkürdüm bile.
Sen hiç bomboş hissettin mi? | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Nis. 14, 2011 6:47 pm | |
| hohhooo hemi de nasıl sen hiç bi gece gördüğün rüyanın ertesi ve ertesi gece devam ettiğini gördün mü o.o ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Nis. 14, 2011 7:45 pm | |
| Bi defa oldu haaa Sen hiç sınavdan 30 aldın diye sevindin mi? | |
|
| |
| Sen hiç... | |
|