| Sen hiç... | |
|
+31Donielle Vantur Campris Anita Hotchkiss Aurellia Emeri Spring McStochun Flore L. Bouveir Iva Alexis Lapiere Annamarie Snowdrop Valerie Diamante Lorién Anastasia Leontyne Corwel Caoilfhionn Lupita Leontyne Hell Moreau Ephlenom Voiac Rolydbone Delancey Blackbourne Harmonia Helios Sierra Forland I.R. Cloud Caoilfhionn Lachesis Paparizou Satellite Morgan Alessandra Valente Scarlett Demon Weronia Kylie Nymphel A. Carmen Dolores Raven Orlov Audrey Jade Shaw Secthore R. McWeis G. Lúthien Quellina M.Sona McDiable Lecartus A. Vlamen Lexlander Amberjill Baudelaire 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Nis. 14, 2011 8:43 pm | |
| Seviniyoduk sanırsam sabah sdkfjskldfj Sen hiç misafir çocukları dövdün mü? ♥ | |
|
| |
Amberjill Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Nis. 14, 2011 10:25 pm | |
| Yok hiç dövmedim beee Sen hiç öldün mü hadi bakam | |
|
| |
M.Sona McDiable 5. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Nis. 16, 2011 1:13 pm | |
| hımm. aslında geçenlerde öldüydğm yeaa. sonra bide ondan 1-2 ay önce falan öldüm sanırım. tavsiye etmem güzel değil oralar cık v,v
-rüyalardan sormaya devam- peki alttaki arkadaşım. senn hiç bir gece uyurken gördüğün rüyayı ayılırken durdurup tekrar uyuduğunda devam ettirebildin mi? hatta bunu 3-4 kez yapabildin mi bakim? | |
|
| |
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Nis. 16, 2011 6:31 pm | |
| 3-4 kez değil oluyo ama arada, psişikim olum ben, bana her şey imkanlı sadkljnaskljmasşda
Sen hiç duvara resim çizdin mi? Odanın duvarına? | |
|
| |
I.R. Cloud Caoilfhionn Prens
Karakter Yaşı : 864 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 14/04/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Nis. 17, 2011 12:50 am | |
| cık ben akıllı bi çocukluk geçirdim asdsaf. sen hiç atarlı ergen gibi hissettin mi. dağıtasın geldi mi etrafı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Nis. 17, 2011 12:55 pm | |
| Heveeet ne yazık ki .__. Sen hiç rüyanda tuhaf şeyler yaparken gördün mü kendini? | |
|
| |
Scarlett Demon 5. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Nis. 20, 2011 1:27 am | |
| Şu ana kadar o kadar garip rüyalar gördüm ki ama sanırım izlediğim korku filmlerinden etkilenip seri katilmiş gibi birilerinin canını almak harbi tuhaftı O.o
Sen hiç korku filmi izlediğini sanırken filmin aslında bir komedi filmi olduğunu fark ettin mi? | |
|
| |
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yöooook, ciıııık, ı-ıhhh Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 10/03/11 Lakap : soba, soma, kuzine, gülensurat vs
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Nis. 20, 2011 9:08 am | |
| beni bilirsin korku filmlerini sevmem ama arada tv korku filmi diye karşıma çıkartılıp kahkaha attığım filmler oldu v,v sen hiç mesaj atarken telefon elinde uyuya kalıp rğyanda o mesajı attığını ve hatta cevap gelip tekrar sende cevap attığını ama bunların aslında olmadığını görünce bir "hö?" yaşadın mı ? -evet rüyalarla bi alıp veremediğim olduğu doğru efenim v.v sadece ben miyim diye merak ediyorum sade - | |
|
| |
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : ......olabilir belki...... Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 28/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Nis. 20, 2011 11:48 am | |
| Evet yaa sonaa rüyalarla ne alıp veremediğin var canım senin neyse soruna dönem ben bu olayı mesajlar konusunda değil de başka şeyler de çoğu kez yaşadım kaç aydır kimseye mesaj atamadığım dan olsa gerek telin durumunu biliyon T_T Sonacığıma uyaraktan Sen hiç rüyan da gerçekten olmasını istediğin bir şeyin gerçekleştiğini gördün ve buna o kadar inandın ki uyanınca evinde onu aradın mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Nis. 30, 2011 8:29 pm | |
| eheh genelde rüyalarımda "rüyadayım lan niye kasıyorum gerçek değil" modunda olduğum için olmadı sen hiç farklı biri olmak istedin mi? keşke bu durumlarda şöyle değilde böyle davranabilsem dedin mi mesela? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Mayıs 04, 2011 12:42 am | |
| Sona bugün konuştuklarımıza benzer bir soru bu neyse ben anime karakterlerinden biri olmak isterdim malum bu aralar hayatımdan kendimden nefret eder durumdayım ._. Sen hiç hasta olmana rağmen bir müzik çalsana oynasam havalarında dolandın mı? | |
|
| |
Sierra Forland Kamuflaj ve Koşul Eğitimi Profesörü
Karakter Yaşı : 220. Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 26/02/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mayıs 05, 2011 12:43 pm | |
| Hayır. O giderse, önce kendini sonra onu vurur musun? asdfg (buna bir de hiç ekleyin) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mayıs 05, 2011 5:11 pm | |
| Hayır Sen hiç telefonunu kanalizasyona düşürdün mü? | |
|
| |
Harmonia Helios 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 16. Rp Partneri : Aranıyor!. Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Har, Hera, H
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Mayıs 14, 2011 9:26 am | |
| Hayır. Senin hiç bir skandala karıştın mı?? | |
|
| |
Delancey Blackbourne 6. Sınıf | Alba Öğrenci
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Mayıs 14, 2011 10:08 pm | |
| Sanırım evet u.u Sen hiç disiplin suçu işledin mi? | |
|
| |
Ephlenom Voiac Rolydbone Nigra
Karakter Yaşı : ~ Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 03/04/11 Gerçek Yaş : 28 Lakap : şapşirik.
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mayıs 15, 2011 12:43 am | |
| Hayır ama bi kere kapı tıklatıp kaçtım diye hoca beni tokatlıyodu böyle u.u Sen hiç kalabalık bir ortamda rezil oldun mu? | |
|
| |
Weronia Kylie Nymphel Kan Kullanımı Ve Sihir Profesörü
Karakter Yaşı : 82. Yaşlandık be annem... Rp Partneri : Bağlı olduğu kimse yok. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 01/03/11 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Mayıs 18, 2011 6:48 pm | |
| Ehe, hayır. Sen hiç intihar etmeyi düşündün mü? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mayıs 19, 2011 11:05 am | |
| hahha o kadar cesaretim yok yada saçma olduğunu düşünüyorum sanırım o kadar kafayı yemedim en azından sen hiç okul şenliğinde yaklaşık altı saat hiç oturmadan oynayıp ertesi günler kaslarıdndaki o ağrıları çektin mi ki T.T | |
|
| |
Hell Moreau Gitarist & Fotoğrafçı
Karakter Yaşı : &19. Rp Partneri : &Aranıyor. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Mayıs 26, 2011 11:32 pm | |
| Evet, hemde her sene çektim ve çekiyorum.
Sen hiç; en yakın arkadaşının iyiliği için onun sevgilisini elinden almak zorunda kaldın mı. | |
|
| |
Lupita Leontyne Müzisyen
Karakter Yaşı : 19~ Rp Partneri : Evde kalmış durumda Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 27/05/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Leipei.
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Mayıs 27, 2011 9:45 pm | |
| Hayır.
Sen hiç üç saat boyunca aynı şarkıyı dinledin mi? | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Mayıs 28, 2011 12:05 am | |
| Ehm, sanırım bir şarkıya olan takıntım hiçbir zaman aralıksız üç saati bulmamıştır ._.
Sen hiç... Ehm, şey, suluboya yaparken grileştirdiğin pis suyu daha sonradan kola yapıp içtinmi, hm, hm, hmmm?! | |
|
| |
Hell Moreau Gitarist & Fotoğrafçı
Karakter Yaşı : &19. Rp Partneri : &Aranıyor. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Mayıs 28, 2011 2:01 am | |
| Hayır, asla.
Sen hiç; erkek/kız arkadaşına yalan söyledin mi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mayıs 29, 2011 2:49 pm | |
| yalan söylemekten pek hoşlanmam ama söylemişimdir belki emin değilim :S
sen hiç aynı anda ağzına bir kaç erik tıkmayı denedin mi? | |
|
| |
Delancey Blackbourne 6. Sınıf | Alba Öğrenci
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Mayıs 29, 2011 9:23 pm | |
| Denemedim ama az önce benim eriğim yoğurda düştü be :I Sen hiç uçla telefon şarj ettin mi? | |
|
| |
Harmonia Helios 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 16. Rp Partneri : Aranıyor!. Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 06/03/11 Lakap : Har, Hera, H
| Konu: Geri: Sen hiç... Salı Mayıs 31, 2011 7:09 pm | |
| Hayır.. Sen hiç hocan ile laf dalaşına girdin mi?? | |
|
| |
| Sen hiç... | |
|