| Sen hiç... | |
|
+31Donielle Vantur Campris Anita Hotchkiss Aurellia Emeri Spring McStochun Flore L. Bouveir Iva Alexis Lapiere Annamarie Snowdrop Valerie Diamante Lorién Anastasia Leontyne Corwel Caoilfhionn Lupita Leontyne Hell Moreau Ephlenom Voiac Rolydbone Delancey Blackbourne Harmonia Helios Sierra Forland I.R. Cloud Caoilfhionn Lachesis Paparizou Satellite Morgan Alessandra Valente Scarlett Demon Weronia Kylie Nymphel A. Carmen Dolores Raven Orlov Audrey Jade Shaw Secthore R. McWeis G. Lúthien Quellina M.Sona McDiable Lecartus A. Vlamen Lexlander Amberjill Baudelaire 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Annamarie Snowdrop Müzisyen | Vokal
Karakter Yaşı : 21 # Ölmek için çok genç yani asalksl. Rp Partneri : Yoooğk . Benim püskevitim de yok Q.Q Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 06/06/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Haz. 08, 2011 12:49 pm | |
| Evet bikaç kere -.- Hatta birini savunmak zorunda bile kaldım ._."
Peki sen hiç turşuyu yoğurda batırıp yedin mi ? | |
|
| |
Lorién Anastasia Leontyne Ressam
Karakter Yaşı : 21 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 01/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Lóri, Ann, Anny, Anna, Lal, La. Öyle bişiler işte.
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Haz. 08, 2011 5:07 pm | |
| Uuuuu çok dehşet olmuştu *-* Sen hiç erikleri, önce dışını kemirip yedin mi? | |
|
| |
Lexlander Nigra & Yönetici
Karakter Yaşı : 264 Rp Partneri : Audrey. Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 05/11/10 Gerçek Yaş : 30
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Haz. 10, 2011 10:05 pm | |
| Ay yok, düşününce de ayrı ürperdim Sen hiç aşırı tükettin mi, herhangi birşeyi. Ama deli gibi, her saniye? | |
|
| |
Secthore R. McWeis Resmi Üye
Karakter Yaşı : 256 Rp Partneri : Eva Vella Evans Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Haz. 10, 2011 10:46 pm | |
| ıhıım evet sanırım ne biliyim. Peki sen hiç soru sorucak bişi bulamadığın için saçmaladın mı? slkdjgfhskdjhsjdf | |
|
| |
Iva Alexis Lapiere Varlık Tarihi Profesörü
Karakter Yaşı : 140 Rp Partneri : Bernard Lapiere, sadık eşim sdhgfhd Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 21/06/11 Lakap : Lexis, Iv.
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Haz. 23, 2011 5:05 pm | |
| Hemde nasıl hgfhdjfdsj Pikii sen hiç, hiç oldun mu? diyomuşum hsgfjdfhs Sen hiç reddedildin mi? | |
|
| |
Flore L. Bouveir 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 120 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 20/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Flo,Bilgeyuscanavarus.Çok sağol 3W *-*
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Haz. 23, 2011 9:11 pm | |
| Evet tabii ki *-* Seeeen hiiiiç gördün mü,üüüç kulaklııı biiiir adam?!?!? (bunu yapmasam içimde kalırdı ) | |
|
| |
Annamarie Snowdrop Müzisyen | Vokal
Karakter Yaşı : 21 # Ölmek için çok genç yani asalksl. Rp Partneri : Yoooğk . Benim püskevitim de yok Q.Q Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 06/06/11
| |
| |
Emeri Spring McStochun 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Çarş. Haz. 29, 2011 5:41 pm | |
| Evet hemde çoğu zaman düşünürüm.
Sen hiç bilmeden büyük bir pot kırıp şapşal şapşal gülümsedin mi? | |
|
| |
Aurellia 4. Sınıf | Nigra Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Chaos D. Dastea~ Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 28/06/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Perş. Haz. 30, 2011 9:51 pm | |
| Evet. Kızkardeşimin balığını tuvalete attıktan sonra balık diyarına gitti demiştim sonra muhabbet açılmışken o şuan lahımdadır ölmüştür dedim. Sen hiç film çekmek istedin mi? | |
|
| |
Karakter Yaşı : 120 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 20/06/11 Gerçek Yaş : 27 Lakap : Flo,Bilgeyuscanavarus.Çok sağol 3W *-*
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 01, 2011 1:01 am | |
| Evetevetevetevetevetevetevet *-*
Sen hiç bir hiç gibi hissettin mi?? *-* | |
|
| |
Anita Hotchkiss 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : Yanlız takılıyorum. Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 14/05/11 Lakap : Ann, Anit, A
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 01, 2011 12:06 pm | |
| Hayır. Sen hiç yeni tanıştığın birine eşek şakası yaptın mı?? | |
|
| |
Amberjill Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 18 Rp Partneri : A. Carmen Dolores Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 29/01/11 Lakap : Amber
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 01, 2011 1:16 pm | |
| hayır yapmadım sen hiç birisinin kafasına klavyeyle vurdun mu | |
|
| |
Donielle Vantur Campris Yargı Yetkilisi
Karakter Yaşı : ~20* Rp Partneri : ~Olamazmı? Olabilir* Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 26/06/11 Gerçek Yaş : 31
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 01, 2011 2:24 pm | |
| Denemelerim oldu -,- Sen hiç ehem tuvaletteyken kitap okudunmu ? | |
|
| |
Clementine Carter 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/06/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 01, 2011 2:49 pm | |
| Tuvalete girdiğim sırada sadece uzun bir yazıyı okudum asdasd. Sen hiç, birine kızdığında odanda ki nesneleri yere fırlattın mı? ;P | |
|
| |
A. Carmen Dolores Bilim İnsanı
Karakter Yaşı : yok benim yaşım. Rp Partneri : Amber <3 Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 13/03/11 Lakap : İşte Aichou de, Aya de, ne bilim olum, takıl sen.
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 01, 2011 10:10 pm | |
| Bir kere, onda da dolabımı boşaltmış, sonra yatağımın üzerine atlayıp ağlamış, sonra yeniden bütün kıyafetlerimi katlayıp kaldırmıştım u.u
Pekiii, sen hiç sana göre komik bir şeyden bahsederken aslında karşındakinin dikkatini çekmediğini farkedince 'Antatınca o kadar şoolmuyo da yaşamak gerekiyo yani ehe' falan moduna girip kocaman gülümsedin mi? | |
|
| |
Skyler Baudelaire 5. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Rp Partneri : ~ Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 01/07/11 Gerçek Yaş : 31 Lakap : Sky
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Tem. 02, 2011 11:52 am | |
| Hep öyle olur ki :/ Sen hiç ikince karakter açıp soyadını aynı yaptın mı | |
|
| |
Clementine Carter 4. Sınıf | Alba Öğrenci
Karakter Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 29/06/11 Gerçek Yaş : 28
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Tem. 02, 2011 1:39 pm | |
| Hayır. Ama iyi fikirmiş. ;P Sen hiç 2. bir karakter açtın mı? ;P | |
|
| |
Emeri Spring McStochun 6. Sınıf | Lanceus Öğrenci
Karakter Yaşı : 19 Rp Partneri : Yok. Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 11/03/11
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Tem. 02, 2011 2:23 pm | |
| Eğer burada açtın mı diye soruyorsan hayır ama daha önce herhangi bir sitede 2. karakter açtın mı diye soruyorsan evet açtım. Hatta 4. 5. açtığım bile oldu.
Sen hiç ünlünü seçerken onun çok popüler olup olmadığına bakıyor musun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... C.tesi Tem. 02, 2011 9:15 pm | |
| Valla ben sadece çılgın olup olmamasına baktım bu ünlünün *-* Sen hiç televizyondaki reklamlara küfrettin mi? (Evet şu anda küfrediyorum.Doğru tahmin.) | |
|
| |
Liana Desarae Ruby Moda Tasarımcısı
Karakter Yaşı : 28 Rp Partneri : Lynhart ihi <3 Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 30/06/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Paz Tem. 03, 2011 12:08 am | |
| Çoook. 118'lerin bütün hepsine küfür etmişimdir. Hele 10'a sor a çook. O kızıl kadının üstüne giydiği iğrenç göbeği açık şey yüzünden, evet ettim.
Sen hiç bir arkadaşını arayıp sevdiğin kişiyi işletmesini-bilgi almasını istedin mi? | |
|
| |
Dawn Hailword Müzisyen | Çellist
Rp Partneri : Anthony D. Eques Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 29/05/11
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 08, 2011 6:33 pm | |
| Eveet, çook. Ama her defasında sevdigin sahsiyet onları isletmiştir. Sen hiiiiç ateş böcüü bördün mü ?? Meraktan soruyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç... Cuma Tem. 08, 2011 11:08 pm | |
| Yeok yeaa.Ne gezer. Sen hiç...Sen...hiç...Sen hiç...Sen hiç...(Buldum)Sen hiç...(Bulamamışım)(yok.buldum)Sen hiç HP okudun mu *-* | |
|
| |
| Sen hiç... | |
|